top of page

portret

Familie

fotoshoot

Familie fotoshoot

Kopie van 1459-13-2.JPG
Kopie van 1459-9-3.JPG
Kopie van 1459-5-2.JPG
Kopie van 1459-11 70-40 alu.jpg

Jullie als gezin vertellen een verhaal en deze sessie wordt een uitstapje voor jullie samen.

 

Als fotograaf ben ik er bij en geef hier en daar aanwijzingen, maar jullie zijn de hoofdrolspelers. Als verrassing voor opa en oma of samen met opa en oma. Samen herinneringen maken, je kunt ze niet blijer maken dan samen met de kleinkinderen dollen. In mijn knusse studio kan ik maximaal 10 personen samen fotograferen. Maar we kunnen ook een keuze maken uit meerdere binnenlocaties in de buurt. Of we gaan naar buiten! Buiten gaan we samen een ontspannen wandeling maken. Vanuit mijn studio lopen we mijn tuin of de bossen in, heerlijk! Het is ook een originele activiteit voor een familie dag, ‘n broer/zussen-dag of neven-en-nichten-uitje.

Prijs: 2 uur € 295

 

Na het fotograferen nodig ik je uit om naar de presentatie te komen kijken en kunnen er foto’s besteld worden. Er is keuze uit verschillende mogelijkheden; fine art prints in een passe-partout, foto’s op aluminium, achter acrylaat of als acryl panel of gelamineerd voor in een lijst. Je kunt ook kiezen om de foto’s te laten verwerken in een  album. In heel veel formaten en variaties.  

Wil je graag meer informatie over deze portretsessies?

Bel of mail mij gerust.

Tip kleding groepsfoto
Stem samen af welke kleuren je draagt. Kies bijvoorbeeld uit drie basiskleuren: zoals blauw en wit en beige of zwart, wit en grijs.

bottom of page