top of page

Fotografie is mij met de paplepel ingegoten en in 1997 ben ik voor mezelf gestart.

STUDIO MIEKE, FOCUS OP JOU!

 

Fotografie in een gezellige studio, fotografie voor jou, jouw gezin, jouw bedrijf, jouw bruiloft, jouw boudoirfotografie, jouw foto-Art.

FOCUS OP JOU, fotografie met de focus op jou!

Zoals je ziet in mijn portfolio is fotografie van mensen wel echt mijn ding. Ik houd van eenvoud, van een mooie compositie en van spelen met licht. Dat is zeker ook van groot belang bij mijn nieuwe passies, boudoir fotografie en foto-Art.

Scroll maar 'ns door mijn portfolio, dan zie je hoe ik op verschillende manieren met fotografie, licht en compositie bezig ben. Heb je dan nog vragen of wil je een sessie inplannen, dan hoor ik het graag!

Er zijn zoveel redenen voor 'n mooie sessie; omdat je de hele familie op de gevoelige plaat wilt laten vereeuwigen, die ene speciale foto een bijzondere plek in huis verdient, je iemand wilt verrassen met een spannende foto van jezelf, om de zwangerschap vast te laten leggen, omdat je gaat trouwen of omdat je heel graag een artistieke foto van jouw kind(eren) wilt!

Ik kijk ernaar uit om iets voor jou te kunnen betekenen! 

Daarnaast ben ik in contact gekomen met een sport- en voedingsplan; het fitplan.

Eindelijk heb ik een combinatie gevonden van super fijne sportoefeningen en heerlijke voeding. Ik ben zo enthousiast dat ik  gecoacht ben om het voedingsadvies in mijn studio te  geven. En daarnaast geef ik 2 keer per les een work out die jij kunt volgen voor € 3,00 per les. Wij rekenen geen abonnementsbijdrage. Bij goed weer sporten wij buiten op de stormbaan en anders gaan we naar de studio. 

FOCUS OP JOU, sport- en voedingsadvies met de focus op jou!

Ik werk op afspraak, zodat ik voldoende tijd kan besteden aan jou. 

Lieve groetjes, Mieke.

HALLO,
IK BEN
MIEKE

SM4_8138-45db.jpg
bottom of page