Since 1969

SINCE. 1969

MIEKE

HALLO,

IK BEN MIEKE

'K ben er sinds 1969 en fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Sinds 1997 voor mezelf gestart. Vanaf 1 oktober heb ik mijn nieuwe studio aan huis, daar waar wij zo fijn wonen aan de Vestingweg 4 in Deurne. Met een nieuw logo, een nieuw adres en een geheel nieuw plan!

STUDIO MIEKE, FOCUS OP JOU!

 

Fotografie in een gezellige studio waarbij we zo de bossen in kunnen lopen. Fotografie voor jou, jouw gezin, jouw bedrijf, jouw bruiloft, jouw boudoirfotografie, jouw foto-Art.

FOCUS OP JOU, fotografie met de focus op jou!

 

Daarnaast ben ik in contact gekomen met een sport- en voedingsplan uit België, Strong Impact. 

Eindelijk heb ik een combinatie gevonden van super fijne sportoefeningen en heerlijke voeding. Ik ben zo enthousiast dat ik op het moment gecoacht word om de sportlessen en het voedingsadvies binnenkort in mijn studio te kunnen geven. 

FOCUS OP JOU, sport- en voedingsadvies met de focus op jou!

 

Zoals je ziet in mijn portfolio is fotografie van mensen wel echt mijn ding. Ik houd van eenvoud, van een mooie compositie en van spelen met licht. Dat is zeker ook van groot belang bij mijn nieuwe passies, boudoir fotografie en foto-Art.

Scroll maar 'ns door mijn portfolio, dan zie je hoe ik op verschillende manieren met fotografie, licht en compositie bezig ben. Heb je dan nog vragen of wil je een sessie inplannen, dan hoor ik het graag!

Er zijn zoveel redenen voor 'n mooie sessie; omdat je de hele familie op de gevoelige plaat wilt laten vereeuwigen, die ene speciale foto een bijzondere plek in huis verdient, je iemand wilt verrassen met een spannende foto van jezelf, om de zwangerschap vast te laten leggen, omdat je gaat trouwen of omdat je heel graag een artistieke foto van jouw kind(eren) wilt!

Ik kijk ernaar uit om iets voor jou te kunnen betekenen! 

Ik werk op afspraak, zodat ik voldoende tijd kan besteden aan jou. 

Lieve groetjes, Mieke.

2340-37-3.jpg