top of page

Album&Zo

Heb jij een speciaal moment wat jij graag vastgelegd wilt hebben in een album, dan kom ik graag dit moment vastleggen. Dan geef jij aan in een gesprek welk formaat album jij graag wilt hebben en dan maak ik daar een passend ontwerp voor. Je komt kijken naar dit ontwerp, dat natuurlijk nog aangepast kan worden en na goedkeuring maak ik het boek. Verpakt in een doos en eventueel met standaard.

Albums

Fotoalbums kunnen geleverd worden in verschillende uitvoeringen en formaten. Kies je voor een lief, klein

15-15 cm album als "zwetsmepke" of een mooi, groot formaat wat je thuis als "eyecatcher" neer kan zetten. 

Afdrukken van (eigen) foto’s
Jouw eigen digitale bestanden kunnen wij op hoge kwaliteit afdrukken in bijna ieder formaat.

Bewerken van (oude) foto's
Oude foto’s of foto’s die bijvoorbeeld niet helemaal goed van kleur zijn of in de loop van de jaren beschadigd, kunnen we bewerken en opknappen. Afhankelijk van de bewerking starten deze éénmalige kosten vanaf € 9,50. Vervolgens betaal je de prijs per afdruk, afhankelijk van het formaat.

Heb je een mooie foto die een speciaal plekje in huis zou mogen krijgen? Fotogalerie Mieke heeft alles in huis voor foto’s die extra aandacht verdienen!

Een foto op leer, beton of aluminium, een handgemaakt en in leer gebonden album of een foto in een prachtige lijst... dat maakt het plaatje compleet!

 

Fotogalerie Mieke heeft veel aandacht én oog voor het totaalplaatje. Wat past het mooiste bij de foto, wat past bij jou en in jullie huis? Dat kan voor iedereen anders zijn.

In onze Galerie kunnen we allerlei voorbeelden laten zien om jouw keuze makkelijker te maken!

Heb je een idee voor een bepaald ontwerp? Dat vinden we leuk!

ik maak eerst een opzetje en na goedkeuring kunnen we dit ontwerp verwerken en uitvoeren op het materiaal van jouw keuze.

Mat- en glasdesign
Wil je voor een zeer strak effect gaan? De foto’s kunnen verwerkt worden achter een acrylaat plaat met matte of glanzende afwerking. Matdesign is verkrijgbaar met een dikte van 3 mm en bij glasdesign kun je kiezen uit 3 of 10 mm. Ook kunnen hiervan fotoblokjes van 20 mm gemaakt worden, heel leuk om meerdere bij elkaar te zetten en in de loop van de tijd de verzameling uit te breiden.

 

Aluminium 

Wil je een moderne, levendige en industriele uitstraling? Dan kun je een foto laten afdrukken op aluminium.

Door middel van een frame achter de foto komt het aluminium los van de muur, dit geeft extra diepte en door lichtinval lijkt er beweging in te zitten wat zorgt voor een levendig geheel.

 

Beton

Robuust, stoer en uniek, dat is de uitstraling van een foto op beton. Elk betonnen paneel is handgemaakt en heeft een stoere structuur. Om neer te zetten op een kastje of plankje of om op te hangen.

Hout

Wil je een natuurlijke en stoere uitstraling? Kies dan voor een foto op hout.

De foto wordt geprint op een eiken paneel uit één stuk en zonder noesten, voor de randafwerking kun je kiezen uit roest of aluminium. Verkrijgbaar in ROND, rechthoekig en vierkant.

Fotopapier

Laat een foto afdrukken op ons professionele "Pearl" fotopapier. Kies voor bijvoorbeeld verstevigen met polystyreen en lamineren voor een luxere uitstraling zodat de foto ook zonder glas ervoor ingelijst kan worden.

Linnen/Canvas

Een foto op een linnen doek? Deze kunnen gemaakt worden vanaf een formaat van 30/30 cm en kan ik opspannen op een spanraam van 1,5 of 4,5 cm dik, wat extra diepte geeft aan het geheel.

Lijsten

Een grote keuze aan lijsten; van stoer tot een moderne of klassieke uitstraling. Heb je een mooie foto of afbeelding die je professioneel in wil laten lijsten, kom dan gerust langs voor een passend advies. In plaats van glas ervoor, kunnen we de foto ook lamineren!

Kalenders en fotocadeau's

In ons assortiment heb ik ook kalenders, voor 2 of 12 foto's die je geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Ook heb ik originele fotocadeau’s zoals een 6-luikje, fotoalbums, fotoblokjes op verschillende materialen en cadeaulijstjes.

En er is uiteraard nóg meer mogelijk, neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met mij op!

bottom of page