top of page

info

FOTO-ART

Foto-Art

lukas lach meer transparantie.jpg
09 20-20 cm.jpg
11229-17 dbdbdbdb.jpg
08 25-25 30 mm acrylaat.jpg

Na jaren van fotograferen en het opmaken van pagina's voor de digitale boeken, vind ik het ook heel erg leuk om met verschillende lagen een aparte foto te maken. Meerdere lagen over de foto, maar wel zodat het een passend geheel word. Na het maken van de opzet is het ook nog heel belangrijk voor het uiteindelijk resultaat op welk materiaal je de foto laat printen. De foto achter acrylaat,

op aluminium, op beton of de foto lamineren en in een prachtige lijst..... Een blikvanger voor bij jou aan de muur!

 

Mieke heeft veel aandacht én oog voor het totaalplaatje. Wat past het mooiste bij de foto, wat past bij jou en in jullie huis?

Dat kan voor iedereen anders zijn. In haar studio kun je allerlei voorbeelden zien om jouw keuze makkelijker te maken!

 

Foto-Art

Wil je van jouw ,mooiste foto(serie) een kunstwerk maken dan gaan we jouw mooiste foto(’s) bewerken tot een uniek stuk. Geef een tint en een stijl aan die bij jou past en ik ga jou verrassen! Daarna gaan we de foto(’s) op een bijzonder materiaal verwerken en heb jij jouw eigen persoonlijke kunstwerk thuis. Er zijn verschillende mogelijkheden; fine art prints in een passe-partout, foto op aluminium, foto achter acrylaat, Wall Art of gelamineerd voor in een lijst. Je kunt ook kiezen om de foto’s te laten verwerken in een album. De album kun je bestellen in heel veel formaten en variaties.​​ Een foto-art, heel bijzonder!

Het ontwerp v.a. € 60,00

Mogelijkheden zijn eindeloos, neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met mij op!

bottom of page