top of page

Boudoir

11118-5-3.jpg
03.jpg
12398-1-2.jpg
12398-5-3 soft 100-60 cm alu.jpg
06zw.jpg

 

'Wat ben je mooi'

Stijlvol, speels en een tikje ondeugend...


'N boudoir shoot is romantische fotografie in lingerie met een vleugje glamour en een sensuele, verleidelijke touch. Boudoir is bij mij stijlvol en respectvol. Ik wil je fotograferen op je vrouwelijkst. Iedereen is prachtig of je nu smaller bent of juist wat voller. In deze shoot doe ik de poses voor en begeleid ik jou. De fotoshoot is inclusief professionele hairstyling en visagie. De kapster/visagiste zorgt ervoor dat jij er op je mooist uitziet. Je bent mooi zoals je bent, puur natuur. Geen oordelen over jezelf en niet kijken naar de mogelijke minpunten. Na deze ervaring zal je zelfvertrouwen groeien en ben je super trots op jezelf. Je kunt deze shoot ook samen doen met je geliefde. De liefde voor elkaar vieren en echt de tijd nemen voor elkaar. Samen deze ervaring delen is een mooie herinnering voor altijd.

Werkwijze

Maak voor jezelf een moodbord met foto's waar jij blij van word, stoer, sportief, sexy, Met items van jezelf; sieraden of 'n hoedje..... Maar ze mogen ook van jouw partner zijn, zijn witte oversized blouse of zijn favoriete stropdas. Bij binnenkomst leggen we jouw setjes even naast elkaar zodat we weten wat jij allemaal leuk vind. We drinken even een kop koffie of thee met een hapje en gaan dan aan de slag. Breng lekker een badjas mee voor in de pauzes, al merk ik dat hij na 5 minuten niet meer gebruikt word! ;) 

Tijdens de fotografie begeleid ik jou als vrouw in het poseren voor de foto, om dat het voor de meeste vrouwen niet een gewoonte is om voor de camera te staan. Hoe je mag staan, zitten of liggen en vervolgens laat ik je ook zien waar je jouw handen mag laten en zorg ik met kleine aanmoedigingen ervoor dat de foto's er heel natuurlijk en niet geposeerd uit zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe jij overkomt. Mijn taak is het om jou op je gemak te stellen en ervoor te zorgen dat jij je als beste versie van jezelf terug ziet in jouw foto's. En ik kan je vertellen: Je bent prachtig!

Prijs: 3 uur € 350

Na het fotograferen nodig ik jullie uit om naar de presentatie te komen kijken en kunnen er foto’s besteld worden. Er zijn verschillende mogelijkheden; fine art prints in een passe-partout, foto op aluminium, foto achter acrylaat, Wall Art of gelamineerd voor in een lijst. Je kunt ook kiezen om de foto’s te laten verwerken in een  album. De album kun je bestellen in heel veel formaten en variaties.​​

 

bottom of page