info

Boudoir

Stijlvol, speels en een tikje ondeugend...
 

Fotogalerie Mieke maakt zeer stijlvolle Boudoir-fotografie!

Gewoon omdat het zo mooi is én speciaal om te beleven. Als verrassing voor hem, voor haar of als intiem cadeau voor jullie huwelijk of... voor jezelf! Het ie een onvergetelijke ervaring en een fantastische boost voor jouw zelfvertrouwen. 

Werkwijze

Maak voor jezelf een moodbord met foto's waar jij blij van word, kijk rond in huis naar accessoires waar jij gek op bent, mag van jezelf zijn, sieraden of 'n hoedje..... Maar ze mogen ook van jouw partner zijn, zijn witte oversized blouse of zijn favoriete stropdag. Bij binnenkomst leggen we jouw setjes even naast elkaar zodat we weten wat jij allemaal leuk vind. We drinken even een kop koffie of thee en gaan dan aan de slag. Breng lekker een badjas mee voor in de pauzes, al merk ik dat hij na 5 minuten niet meer gebruikt word! ;) 

Tijdens de fotografie begeleid ik jou als vrouw in het poseren voor de foto, om dat het voor de meeste vrouwen niet een gewoonte is om voor de camera te staan. Hoe ja mag staan, zitten of liggen en vervolgens laat ik je ook zien waar je jouw handen mag laten en zorg ik met kleine aanmoedigingen ervoor dat de foto's er heel natuurlijk en niet geposeerd uit zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe jij overkomt. 

Na de sessie spreken wij af wanneer je naar de presentatie komt kijken en zorg ik dat jij de foto's tijdens de presentatie in kleur, soft-colour en zwart-wit te zien krijgt. Je mag dan de mooiste foto laten vergroten op aluminium; aluminium geeft een mooie stoere sfeer aan de foto.

Mijn taak is het om jou op je gemak te stellen en ervoor te zorgen dat jij je als beste versie van jezelf terug ziet in jouw foto's. En ik kan je vertellen: Je bent prachtig!

Boudoir

​​

Boudoir-fotografie voor 1 persoon

Presentatie van de foto's op een beeldscherm in kleur, soft-colour en zwart-wit

Foto op aluminium in formaat 30/50 cm, 40/50 cm of 50/50 cm.

5 Social Media bestanden

Indexprint

€ 295,00