top of page

Huwelijk

Jullie gaan trouwen... van harte gefeliciteerd!

Studio Mieke vangt de bijzondere, leuke en ook kleine geluksmomenten van jullie bruiloft in unieke beelden, het wordt een dag om nooit te vergeten!

Jullie mooiste dag wordt vastgelegd en als een verhaal weergegeven dat geheel bij jullie past.

 

Het is heel belangrijk dat de fotografie bij jullie past en goed voelt!

Je kunt alvast eens een kijkje op de vorige pagina. Zie je jullie al als bruidspaar voor je? Ik vind het heel leuk om jullie alle mogelijkheden te laten zien in een vrijblijvend gesprek in mijn galerie.

 

Wensen bespreken & inspiratie opdoen

Voelt het goed? Leuk! In een eerste gesprek neem we samen jullie wensen door en laten ik zien wat er mogelijk is qua fotografie en de dagindeling. Ook wil ik laten zien dat ik voor kwaliteit ga, in de fotografie maar ook in mijn creatieve trouwalbums, die ik geheel zelf maak en met prachtig leer inbind.

Wil je inspiratie op doen voor bedankjes, cadeautjes of een ontwerp voor de uitnodigingen? Dat kan uiteraard ook! Ik kan allerlei voorbeelden laten zien en dit ook voor jullie verzorgen.

Na al deze indrukken praten we verder en leggen we samen al jullie wensen vast.

Wat voor album kiezen jullie, welke tint worden de foto’s, welke groepsfoto’s gaan we maken?

En dan… op de datum van jullie bruiloft!

 

Pre-Wedding Shoot


Kies je voor een trouwreportage van Studio Mieke? Dan bied ik jullie een Pre-Wedding Shoot aan!

Hebben jullie kinderen? Kom dan gezellig samen! Zo leren we elkaar beter kennen, raken jullie gewend aan de lens en kunnen we op jullie trouwdag samen de mooiste foto’s maken.

Zo maak ik leuke foto’s van jullie als stel in "real life" buiten of in de studio én jullie krijgen van deze shoot een mooi 6-luikje cadeau!

De foto's van de Pre Wedding Shoot kunnen jullie eventueel ook gebruiken voor een uitnodiging, zodat deze extra persoonlijk wordt... leuk om jullie gasten hiermee te verrassen!

 

 

Voor altijd nagenieten van jullie dag! Wil je graag meer informatie over een professionele trouwreportage?

Maak gerust geheel vrijblijvend met mij een afspraak.

 

 

 

bottom of page